O Πέτρος Εμμανουήλ είναι ο pastry chef και δημιουργός του Tserki. Μεγάλωσε μέσα σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Η αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική τον έκανε να σπουδάσει στη Le Monde «Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής», ενώ είναι και απόφοιτος του BCA με πτυχίο Business Studies. Έχει εργαστεί σε πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο των Αθηνών, επί σειρά ετών. Παράλληλα αρθρογραφούσε σε περιοδικά του κλάδου. Οι επιχειρηματικές του βλέψεις τον έχουν ταξιδέψει έως τη Ρωσία, μέχρι που, το 2014, ο ίδιος και η σύζυγός του, Βιολέττα Μαύρη, πήραν την απόφαση να επαναπατριστούν πιάνοντας λιμάνι στο νησί της Πάρου. Στην Πάρο άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, στήνοντας την οικογενειακή επιχείρηση Tserki.
Η Βιολέττα Μαύρη είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από κάθε γλυκό. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε σε σπουδές διακόσμησης και γλυπτικής στον ΑΚΤΟ. Την αισθητική και τη ματιά της έχουν εμπιστευτεί διάσημοι οίκοι αναθέτοντάς της το σχεδιασμό και τη διακόσμηση πολυτελών κατοικιών, ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Στη ζαχαροπλαστική βρήκε τον τρόπο να εκφράζει το ταλέντο της. Έκτοτε ασχολείται με τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική. Ταυτόχρονα, είναι υπεύθυνη για τη διακόσμηση του Tserki και τα στησίματα των catering.
Το Tserki έχει αποκλειστική συνεργασία με τους Δημήτρη Χρονόπουλο και Σωτήρη Πρεβέντη. Πρόκειται για δύο αναγνωρισμένους pastry chef, με πλούσιο βιογραφικό και πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος, βραβευμένος ως ο καλύτερος Έλληνας ζαχαροπλάστης για το 2006, μετράει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, ενώ έχει συνεργαστεί με εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρι Michelin.
Ο Σωτήρης Πρεβέντης εργάζεται στον χώρο από το 1998. Έχει συνεργαστεί ως σύμβουλος με πολυάριθμες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης και της ζαχαροπλαστικής, και από το 2016 είναι αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Δημήτρη Χρονόπουλου.
INSTABITES