O Πέτρος Εμμανουήλ είναι ο pastry chef και δημιουργός του Tserki. Μεγάλωσε μέσα σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Η αγάπη του για τη ζαχαροπλαστική τον έκανε να σπουδάσει στη Le Monde «Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής», ενώ είναι και απόφοιτος του BCA με πτυχίο Business Studies. Έχει εργαστεί σε πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο των Αθηνών, επί σειρά ετών. Παράλληλα αρθρογραφούσε σε περιοδικά του κλάδου. Οι επιχειρηματικές του βλέψεις τον έχουν ταξιδέψει έως τη Ρωσία, μέχρι που, το 2014, ο ίδιος και η σύζυγός του, Βιολέττα Μαύρη, πήραν την απόφαση να επαναπατριστούν πιάνοντας λιμάνι στο νησί της Πάρου. Στην Πάρο άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, στήνοντας την οικογενειακή επιχείρηση Tserki.
Η Βιολέττα Μαύρη είναι το δημιουργικό μυαλό πίσω από κάθε γλυκό. Η καλλιτεχνική της φύση την ώθησε σε σπουδές διακόσμησης και γλυπτικής στον ΑΚΤΟ. Την αισθητική και τη ματιά της έχουν εμπιστευτεί διάσημοι οίκοι αναθέτοντάς της το σχεδιασμό και τη διακόσμηση πολυτελών κατοικιών, ξενοδοχείων και χώρων εστίασης. Στη ζαχαροπλαστική βρήκε τον τρόπο να εκφράζει το ταλέντο της. Έκτοτε ασχολείται με τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική. Ταυτόχρονα, είναι υπεύθυνη για τη διακόσμηση του Tserki και τα στησίματα των catering.